Κατηγορία Άλαδα / Αλμυρά

Αλάδωτη μανιταρόσουπα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 50 γραμμάρια αποξηραμένα μανιτάρια (Βωλίτης, Μαύρη τρομπέτα, Κανθαρέλλες)
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού μακαρόνι (πεπονάκι)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 καρότο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Χυμό λεμονιού

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 2 λίτρα νερό με λίγο αλάτι και βράζουμε στην εστία της κουζίνας μας. Μόλις πάρει τη πρώτη βράση προσθέτουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια, το πεπονάκι, και τα λαχανικά κομμένα σε πολύ μικρούς κύβους.
Αφήνουμε να βράσει η σούπα μας για 13-15 λεπτά και σερβίρουμε ζεστή με χυμό λεμονιού και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές