Κατηγορία Φαγητά / Πίτες-Πίτσες

Σαραγλάκια αλμυρά

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά (10 φύλλα)
  • 800 γραμμάρια φυτική φέτα
  • 200 γραμμάρια φυτικό κίτρινο τυρί
  • 100 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Σε ένα μικρό κατσαρόλι λιώνουμε τη μαργαρίνη και την αφήνουμε να χλιάνει.
Λιώνουμε σε ένα πιάτο τη φέτα με ένα πιρούνι σε πολύ μικρά κομμάτια και σε ένα άλλο πιάτο βάζουμε το τριμμένο φυτικό τυρί.
Ανοίγουμε στο πάγκο εργασίας μας το φύλλο κρούστας. Παίρνουμε ένα πινέλο και αλείφουμε το πρώτο φύλλο με τη λιωμένη μαργαρίνη. Πασπαλίζουμε με λίγη τριμμένη φυτική φέτα και λίγο κίτρινο φυτικό τυρί.
Σκεπάζουμε με ένα φύλλο κρούστας αλείφουμε με μαργαρίνη και πασπαλίζουμε πάλι με τα τυριά.
Αρχίζουμε να τυλίγουμε από τη μακριά του πλευρά φτιάχνοντας ένα ρολό και κόβουμε σε φέτες των 2 εκατοστών.
Τοποθετούμε τις φέτες σε λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία ανά 2 φύλλα φτιάχνοντας έτσι συνολικά 5 ρολά.
Ψήνουμε τα μπατόν σαλέ μέχρι να ροδίσουν πολύ καλά και να γίνουν τραγανά.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές