Κατηγορία Φαγητά / Σαλάτες-Σάλτσες

Παντζαροσαλάτα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 2 κιλά παντζάρια ( με τα φύλλα)
  • Ελαιόλαδο
  • Σκόρδο
  • Ξύδι
  • Αλάτι

Αφαιρούμε τα φύλλα από τους βολβούς, τα πλένουμε, τα κόβουμε στα δύο και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
Με ένα σφουγγάρι πλένουμε πολύ καλά τους βολβούς να φύγει το χώμα και τους βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα με νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
Αφαιρούμε τη φλούδα από τους βολβούς, κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε τα χόρτα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές