Σαλάτα με σπαράγγια
Εκτέλεση
Συστατικά
- 150 γραμμάρια σπανάκι χοντροκομμένο
- 6 σπαράγγια
- 1/2 αβοκάντο σε φέτες
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά σούπας κολοκυθόσπορο
- 2 κουταλιές σούπας Parvegano
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κρέμα βαλσάμικο
- Ελαιόλαδο
Σε ένα τηγάνι σχάρας σοτάρουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα σπαράγγια κομμένα σε 4 μέρη το καθένα, τις φέτες από τα κολοκυθάκια και μαγειρεύουμε για 3 - 4 λεπτά, όχι περισσότερο γιατί θέλουμε να παραμείνουν τραγανά.
Αφήνουμε να χλιάνουν πριν τα ανακατέψουμε με το σπανάκι.
Σε μία σαλατιέρα αδειάζουμε τα ψητά λαχανικά (πετάμε το σκόρδο), το σπανάκι, το αβοκάντο σε φέτες και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Πασπαλίζουμε με τη σκόνη Parvegano, το κολοκυθόσπορο, αλάτι και πιπέρι.
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με κρέμα βαλσάμικο και λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.