Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Κουλουράκια σοκολάτας

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού φαρίνα
  • 4 κουταλιές σούπας κακάο
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 ½ φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα σόγιας με άρωμα βανίλιας
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν-πάουντερ
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη
  • Ξύσμα από ένα μικρό πορτοκάλι

Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη ζάχαρη με το ελαιόλαδο, το κακάο, το μπέικιν, τη κανέλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα.
Προσθέτουμε το γάλα σόγιας και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να απορροφηθεί τελείως το αλεύρι και να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του μίξερ.
Η ζύμη πρέπει να είναι σφικτή.
Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης σε μέγεθος ενός καρυδιού και τα πλάθουμε σε κορδόνια.
Πλέκουμε τα κορδόνια σε κοτσίδα ή τους δίνουμε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στον αέρα στους 175 βαθμούς για 15-20 λεπτά μόνο.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές