Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Μπισκότα με φυστικοβούτυρο

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού φυστικοβούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτική μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 βανίλια
  • Μία πρέζα αλάτι
  • 1 κουταλιά σούπας μπέικιν-πάουντερ

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω.
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με το φυστικοβούτυρο και προσθέτουμε τη κρυσταλλική και τη καστανή ζάχαρη.
Συνεχίζουμε το χτύπημα στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα και συμπληρώνουμε τη βανίλια, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
Με ένα κουτάλι προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι μέχρι να το απορροφήσει όλο και μόλις ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του μίξερ σταματάμε το χτύπημα.
Παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλας.
Με ένα κουπ-ατ κόβουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλουμε και με μια σπάτουλα τα παίρνουμε και τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφριά.
*Αν θέλουμε βάζουμε τη ζύμη για 1 ώρα στο ψυγείο πριν τη χρησιμοποιήσουμε.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές