Κατηγορία Φαγητά / Ζυμαρικά
-
Ραβιόλια με παντζάρια
Περνάμε τα βρασμένα παντζάρια από το μπλέντερ να γίνουν πολτός. Αδειάζουμε το πολτό παντζαριού σε ένα μπολ και προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και το αλεύρι. Ζυμώ...
-
Μακαρονάδα με πράσινες ελιές
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια με λίγο αλάτι. Παίρνουμε ένα τηγάνι και σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τις φέτες κρεμμυδιού με τη κόκκινη πιπεριά, όμως δεν πρέπ...
-
Πένες με πέστο παντζαριού
Βράζουμε σε μία κατσαρόλα τα μακαρόνια με το κύβο λαχανικών και λίγο αλάτι, ( al- tende) και κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από την εστία. Ρίχνουμε τα βρασμένα παντζάρια ...
-
Μακαρονάδα με καπνιστό σολομό
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό all dente και τα σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το σκόρδο. Σβήνου...
-
Μακαρονάδα με τόνο και ούζο
Βράζουμε τα μακαρόνια. Παράλληλα ξεκινάμε την σάλτσα μας σε ένα μεγάλο τηγάνι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, μετά ρίχνουμε τον τόνο χωρίς το νερό και τον σοτάρουμε μέχ...