Κατηγορία Γλυκά
- 
        
        Γεμιστά μπισκόταΑφήνουμε τη μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου για 2 ώρες. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς στον αέρα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μας και το αδειάζουμε ?... 
- 
        
        Λικέρ Κουμ-κουάτΠλένουμε τα φρούτα και τα τρυπάμε σε διάφορα σημεία με μία οδοντογλυφίδα. Τα αδειάζουμε σε ένα μεγάλο βάζο και προσθέτουμε το κονιάκ. Κλείνουμε καλά με το καπά... 
- 
        
        Σαραγλί με σουσάμιΠροθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 150 βαθμούς πάνω-κάτω. Λαδώνουμε με λίγο καλαμποκέλαιο ένα ταψί. Ανοίγουμε τα φύλλα μας πάνω στο πάγκο εργασίας και πασπαλίζο... 
- 
        
        Πατσαβουρόπιτα γλυκιάΠροθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Σε ένα μπολ αδειάζουμε τη κρέμα στιγμής και προσθέτουμε το γάλα καρύδας και τη βανίλια. Ανακατεύουμε κ?... 
- 
        
        Μαρμελάδα μάνγκοΚόβουμε το μάνγκο περιμετρικά του κουκουτσιού με ένα μαχαίρι και στρίβουμε απαλά για να διαχωρίσουμε το φρούτο σε δύο μέρη. Αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κου... 
 
  



