Κατηγορία Φαγητά / Λαχανικά-Χορταρικά

Πατάτες τσακιστές φούρνου

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 2 κιλά πατάτες baby
  • Αλάτι χοντρό
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Σκόνη λαχανικών
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Ρίγανη
  • 1 κουταλιά σούπας πάπρικα γλυκιά
  • 2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι χοντρό

Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με σφουγγάρι και τις χαράζουμε.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες με λίγο αλάτι και βράζουμε για δέκα λεπτά.
Μόλις χλιάνουν παίρνουμε μία - μία τις πατάτες και τις σπάμε με ένα σφυρί κρέατος.
Αδειάζουμε τις πατάτες μέσα σε μία λαμαρίνα και ρίχνουμε τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και στο τέλος πασπαλίζουμε με το χοντρό σιμιγδάλι.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και να κάνουν κρούστα.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές