Κατηγορία Γλυκά
-
Μάφιν με κόκκινα φρούτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Ετοιμάζουμε πρώτα το γλάσο. Ανακατεύουμε τα δύο υλικά μαζί σε ένα μικρό μπολ να διαλυθεί η ζάχαρη και α?...
-
Γλυκό κουταλιού βύσσινο
Καθαρίζουμε προσεκτικά με το ειδικό εργαλείο τα βύσσινα από τα κουκούτσια. Τα αδειάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με τη ζάχαρη. Αφήνουμε για 2-3 ώρες ?...
-
Μπάρες δημητριακών
Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν-μαρί με τη μαργαρίνη σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς με μία σπάτουλα σιλικόνης τη σοκολάτα μέχρι να γίνει λεία και γυαλιστερ...
-
Νηστήσιμη πορτοκαλόπιτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω. Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια και τα βράζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει μέχρι να μαλακώσου?...
-
Νηστήσιμο cheesecake ανανά
Βάζουμε στη κατάψυξη για 1 ώρα τη κονσέρβα από το γάλα καρύδας να παγώσει. Στραγγίζουμε τη κονσέρβα ανανά και κρατάμε το χυμό σε ένα μπολ. Τοποθετούμε τις φέτες...