Μπισκότα αλμυρά με φουντούκια
Εκτέλεση
Συστατικά
- 150 γραμμάρια αλεσμένα φουντούκια
- 200 γραμμάρια μαλακή φυτική μαργαρίνη
- 1 ½ κουταλάκι γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μπέικιν-πάουντερ
- 300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με τα αλεσμένα φουντούκια, το αλάτι και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα.
Προσθέτουμε το μπέικιν με το αλεύρι λίγο-λίγο μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και σταματάμε το μίξερ.
Παίρνουμε από τη ζύμη μικρά κομμάτια και με ένα μικρό πλαστήρι ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
Κόβουμε με ένα κουπ-ατ της αρεσκείας μας στρογγυλλά μπισκότα και τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα.
Με ένα καλαμάκι κάνουμε τρυπούλες σε όλη την επιφάνεια του μπισκότου κάνοντας ότι σχέδιο μας αρέσει.
Ψήνουμε στον αέρα τα μπισκότα μας μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.