Ντιπ με αβοκάντο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Χυμό λεμονιού
- Αλάτι
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Τριμμένα φιστίκια Αιγίνης για γαρνίρισμα
Παίρνουμε τα αβοκάντο και με ένα μαχαίρι τα μοιράζουμε στη μέση.
Αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι βγάζουμε τη σάρκα του φρούτου. Κρατάμε τη φλούδες για να σερβίρουμε μέσα το ντιπ.
Ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ( το άσπρο μέρος), τη μία σκελίδα σκόρδου, αλάτι, τη σάρκα από τα αβοκάντο και χυμό από ένα λεμόνι.
Βάζουμε σε λειτουργία το μπλέντερ και λιώνουμε να γίνει το μείγμα μας αλοιφή.
Προσθέτουμε χυμό λεμονιού και αλάτι ανάλογα με τη γεύση που θέλουμε και σερβίρουμε μέσα στις φλούδες αβοκάντο με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένα φιστίκια Αιγίνης
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.