Αλάδωτη φασολάδα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 500 γραμμάρια μέτρια φασόλια
- 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 καρότα σε λεπτές ροδέλες
- Σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 πατάτα σε μικρούς κύβους
- 1 κουταλιά σούπας γλυκιά πάπρικα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας
- Αλάτι
Μουλιάζουμε σε ένα μπολ τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα με νερό να τα σκεπάζει.
Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε και τα αδειάζουμε σε μία χύτρα ταχύτητος.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, λίγο αλάτι και νερό να τα σκεπάζει.
Σφραγίζουμε τη κατσαρόλα μας και βράζουμε τη φασολάδα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως της κατσαρόλας.
*Η πατάτα βοηθάει να χυλώσει η σάλτσα στο φαγητό μας.
Προσοχή στο αλάτι, μειώνουμε τη ποσότητα όταν φτιάχνουμε αλάδωτα φαγητά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.