Πιπεριές με τονοσαλάτα
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Υλικά για 4 πιπεριές:
- 1 κονσέρβα τόνο
- 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
- 200 γραμμάρια κατεψυγμένα λαχανικά
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 κουταλιά σούπας φυτική μαγιονέζα
- 1 κύβο λαχανικών
- 4 χρωματιστές πιπεριές
Βράζουμε τα κατεψυγμένα λαχανικά μαζί με το κύβο λαχανικών και τα στραγγίζουμε.
Σε ένα μπολ αδειάζουμε το τόνο αφού τον στραγγίξουμε πολύ καλά από τα υγρά ή το λάδι του και τον λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε στο μπολ τα υπόλοιπα υλικά ένα-ένα και ανακατεύουμε καλά.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα καπάκια από τις πιπεριές και τις αδειάζουμε από τα σπόρια.
Γεμίζουμε με τη γέμιση και σερβίρουμε τις πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.