Αλάδωτο κέικ καρύδας
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 250 γραμμάρια καρύδα
- 3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν-πάουντερ
- 400 γραμμάρια φαρίνα
Σε ένα μπολ ρίχνουμε ένα-ένα τα υλικά μας, χυμό, νερό, ζάχαρη, τις βανίλιες, καρύδα και στο τέλος προσθέτουμε προσεχτικά το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν-πάουντερ.
Ανακατεύουμε καλά με μία σπάτουλα σιλικόνης και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μέτριο ταψί, που έχουμε καλύψει με αντικολλητική λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω.
Μόλις κρυώσει το κόβουμε σε κομμάτια και το σερβίρουμε με αποξηραμένες φλούδες καρύδας, με σιρόπι σοκολάτας ή με γλυκό του κουταλιού.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.