Κρέμα ακτινίδιο
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Για 6 μερίδες:
- 6 μεγάλα ακτινίδια
- 300 γραμμάρια ζάχαρη
- 90 γραμμάρια κορν-φλάουρ
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Γαρνίρουμε με τριμμένη κουβερτούρα και αμύγδαλα
Καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα πολτοποιούμε.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ με δοσομετρητή και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε με μία μαρίζ και ρίχνουμε το κορν φλάουρ με το χυμό λεμονιού.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί το κορν φλάουρ και προσθέτουμε νερό έτσι ώστε το μείγμα μας όταν το μετράμε να είναι 1000 ml.
Αδειάζουμε σε μία κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς να μην μας κολλήσει.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει και κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από την εστία.
Μόλις χλιάνει μοιράζουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με τη τριμμένη κουβερτούρα και τα αμύγδαλα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.