Κρέμα καρύδας
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Υλικά για 6 φορμάκια:
- 4 ½ ποτήρια νερό
- 125 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
- 200 γραμμάρια ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1/2 φλιτζάνι καρύδα
- καρύδα για πασπάλισμα
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά να βράσουν μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει.
Όταν αρχίσει ο κοχλασμός αποσύρουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνουμε να χλιάνει και μοιράζουμε σε μπολ.
Πασπαλίζουμε με λίγη καρύδα και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.