Κατηγορία Άλαδα / Γλυκά

Μους σοκολάτα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

    Υλικά για 12 ποτήρια του κρασιού:
  • 1.200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
  • 600 γραμμάρια νερό
  • Ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό (όχι καυτό), και το ρίχνουμε στη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η σοκολάτα και να μην έχει σβόλους.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 1 ώρα περίπου και τη χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για 2-3 λεπτά να αφρατέψει και σερβίρουμε σε ποτηράκια του κρασιού.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης.

Σχόλια Συνταγής

  • Στάικου Χριστίνα
    θεικη και πανευκολη θα την κανω σιγουρα μπραβο μαριαννα
    αν βαλω λιγη ζαχαρη αχνη θα γινει λες πολυ γλυκο?
  • nistisimo.gr
    Χριστίνα μου γεια σου. Πριν την βάλεις στο ψυγείο να παγώσει δοκίμασε την και αν σου φαίνεται πικρή, πρόσθεσε ζάχαρη άχνη ή μέλι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές