Κατηγορία Φαγητά / Ορεκτικά

Ντιπ με αβοκάντο και αγγούρι

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • 1 αγγουράκι μικρό
  • Άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο (προαιρετικά)
  • Ξύδι-χυμό λεμονιού
  • Αλάτι-άσπρο πιπέρι

Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το ρίχνουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το σκόρδο, λίγο ελαιόλαδο και πολτοποιούμε μέχρι να γίνει μία λεία αλoιφή.
Τρἰβουμε στο τρίφτη το αγγουράκι με τη φλούδα και το στίβουμε να βγάλει τα υγρά του.
Αδειάζουμε το μείγμα του αβοκάντο σε ένα μπολ και ρίχνουμε το τριμμένο αγγουράκι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, αλάτι, λίγο πιπέρι, ξύδι και χυμό λεμονιού.
Ανακατεύουμε με μία μαρίζ και δοκιμάζουμε τη γεύση.
Συμπληρὠνουμε ξύδι, ή χυμό λεμονιού ανάλογα με το γούστο μας. Σερβίρουμε το ντιπ με κομμένα λαχανικά (καρότα, σέλινο) ή σαν ορεκτικό με το φαγητό μας.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές