Κατηγορία Φαγητά / Ψάρι

Πέρκα με σπανάκι

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 4 φιλέτα ψαριού (πέρκα – γλώσσα)
  • 1 κιλό σπανάκι χοντροκομμένο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 κιλό ντοματάκια
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
  • Αλεύρι
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι-πιπέρι

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με το σκόρδο.
Προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να βγάλει τα υγρά του και να μαλακώσει. Κόβουμε τα ντοματάκια στη μέση και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε, αλάτι, πιπέρι και το νερό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Παίρνουμε τα φιλέτα ψαριού και τα αλατίζουμε. Τα περνάμε από το αλεύρι, τα τηγανίζουμε και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε σε πιάτα το σοταρισμένο σπανάκι, από πάνω τα φιλέτα ψαριού και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές