Ρύζι πασμάτι με πολύχρωμες πιπεριές
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια ρύζι πασμάτι
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 κίτρινες πιπεριές
- 2 πορτοκαλί πιπεριές
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κύβο λαχανικών
- Λίγη ρίγανη
- Αλάτι-πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζουμε το ρύζι με ένα κύβο λαχανικών και το σουρώνουμε.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια και τις προσθέτουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι μαζί με τη ντομάτα, λίγο νερό, αλάτι-πιπέρι, ρίγανη και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Μόλις χυλώσει η σάλτσα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε στο πιάτο μας το ρύζι και γαρνίρουμε με τη σάλτσα από τις πολύχρωμες πιπεριές.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.