Κατηγορία Φαγητά / Όσπρια
-
Φασολάδα
Βάζουμε τα φασόλια να φουσκώσουν από το βράδυ σε ένα μπολ με νερό που να τα καλύπτει. Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στη κατσαρόλα με νερό να βράσ?...
-
Ρεβιθοκεφτέδες
Βάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ να φουσκώσουν σε κρύο νερό. Ξεπλένουμε τα ρεβίθια και τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό, να βράσουν σε δυνατή φωτιά. Όταν πάρο...
-
Μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα και ντομάτα
Βράζουμε τα φασόλια με λίγο αλάτι μέχρι να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα σέσκουλα να μαλακώσουν και ρίχνουμε τον...