Κατηγορία Φαγητά / Όσπρια

Φασολάδα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 2-3 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 1/2 κιλό φασόλια ξερά μέτρια
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 500ml χυμό ντομάτας
  • Σέλινο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι-πιπέρι

Βάζουμε τα φασόλια να φουσκώσουν από το βράδυ σε ένα μπολ με νερό που να τα καλύπτει.
Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στη κατσαρόλα με νερό να βράσουν για 5 λεπτά και συγχρόνως τα ξαφρίζουμε.
Στραγγίζουμε τα φασόλια και μέσα στη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τα καρότα σε ροδέλες, τα φασόλια, το χυμό ντομάτας, αλάτι-πιπέρι και το σέλινο ψιλοκομμένο. Συμπληρώνουμε με χλιαρό νερό να τα σκεπάζει και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθούν τα φασόλια και να 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές