Κριτσίνια με παπαρουνόσπορο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
- 2 κουταλάκια γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν-πάουντερ
- 450 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού παπαρουνόσπορο
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί μέσα στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι η ζύμη να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για ½ ώρα.
Παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη και πλάθουμε σε μακριά μπαστούνια.
Τοποθετούμε σε μία λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.