Πατέ τόνου
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο από το λάδι τους
- Μαγιονέζα
- Αγγουράκια τουρσί
- Μουστάρδα
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Αλάτι-πιπέρι
- παξιμάδια για σερβίρισμα
Αδειάζουμε το τόνο στο μούλτι με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και πολτοποιούμε όσο θέλουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε μαγιονέζα, μουστάρδα και ψιλοκομμένο μαϊντανό κατά βούληση.
Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες το λιγότερο.
Σερβίρουμε το πατέ τόνου πάνω σε παξιμάδια με λεπτές φέτες από ραπανάκι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.