Κατηγορία Γλυκά / Γρανίτες-λικέρ-ροφήματα
-
Λικέρ περγαμόντο
Ρίχνουμε σε ένα βάζο με φαρδύ στόμιο το ρακί με το ξύσμα από τα περγαμόντο και τις φλούδες που περίσσεψαν μετά από το ξύσιμο. Αφήνουμε για 10 μέρες και δεν ξεχνάμε ?...
-
Λικέρ μπανάνας
Καθαρίζουμε τις μπανάνες από τις φλούδες και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Ρίχνουμε τις ροδέλες μπανάνες σε ένα γυάλινο βάζο και από πάνω αδειάζουμε τη βότκα. ...
-
Λικέρ πορτοκάλι
Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια τα στεγνώνουμε και με το ειδικό εργαλείο παίρνουμε το ξύσμα. Μπορούμε αντί για ξύσμα να χρησιμοποιήσουμε τη φλούδα πορτοκαλιού...
-
Λικέρ κανέλας
Παίρνουμε ένα βάζο με μεγάλο άνοιγμα και ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το μέλι και το αποθηκεύουμε σε δροσερό μέρος για 2 μήνες. Μετά ?...
-
Λικέρ ρόδι
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά γι 3-4 λεπτά. Αποσύρουμε τη κατσαρόλα από την εστία και αφήνουμε μέχρι την επόμενη μέρα. Τη?...