Μερέντα νηστήσιμη
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια τσαγιού φουντούκια
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτική κρέμα γάλακτος
- 6 κουταλιές σούπας κακάο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χαρουπόμελο
- 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε τα φουντούκια να βγάλουν τα αρώματα τους και μετά τα περνάμε από το μπλέντερ να γίνουν σκόνη.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά στο μπλέντερ τη κρέμα γάλακτος ενναλάξ με το χαρουπόμελο για να μπορούμε να ελέγξουμε τη ρευστότητα της μερέντας.
Προσθέτουμε το κακάο με τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αποκτήσει την υφή που θέλουμε.
Την αδειάζουμε σε βαζάκι και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
*Προσέχουμε να μην το παρακάνουμε με τη κρέμα γάλακτος ή το χαρουπόμελο γιατί μέσα στο ψυγείο η μερέντα θα πήξει.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.