Κράμπλ ροδάκινο
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Για 4 πυρίμαχα σκεύη θα χρειαστούμε:Υλικά για το κράμπλ:
- 90 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 60 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
- 50 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
- Ξύσμα από 1/2 λάïμ Υλικά για τη γέμιση:
- 3 ώριμα ροδάκινα
- 2 κουταλιές σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι
- 1 κουταλάκι γλυκού κόρν-φλάουρ
- 1 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού
- 1 πρέζα κανέλα
- Ζάχαρη άχνη και κανέλα για πασπάλισμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω.
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα από τη φλούδα και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης ή το μέλι, το κόρν-φλάουρ το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε μέσα στο κάδο του μίξερ τα υλικά για το κράμπλ.
Ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα και μόλις γίνει τριφτή η ζύμη σταματάμε το μίξερ.
Παίρνουμε 4 πυρίμαχα ατομικά σκεύη.
Μοιράζουμε τα κομμένα φρούτα στα σκεύη και τα καλύπτουμε με τη τριφτή ζύμη.
Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν πολύ καλά.
Όταν είναι έτοιμα βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να χλιάνουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.