Παγωτό μπανάνα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 5 μπανάνες
- Γάλα σόγιας
- Ζάχαρη προαιρετικά
Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε στη κατάψυξη για 4-5 ώρες.
Ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ τα κατεψυγμένα κομμάτια μπανάνας και προσθέτουμε λίγο
γάλα για να γίνουν πολτός.
Δεν θέλουμε το μείγμα να γίνει αραιό, γι αυτό ρίχνουμε το γάλα με μέτρο έτσι ώστε να πετύχουμε λεία υφή και βάζουμε το μείγμα στη κατάψυξη να παγώσει καλά.
Σερβίρουμε το παγωτό σε μπολ με σιρόπι της αρεσκείας μας ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.