Κατηγορία Φαγητά / Ορεκτικά

Μαριναρισμένες γαρίδες

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 500 γραμμάρια γαρίδες μικρές καθαρισμένες
  • 7-8 κομμάτια λιαστές ντομάτες
  • Αγγουράκι μικρό τουρσί
  • Άνηθο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • Μερικές σταγόνες ταμπάσκο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • Ελαιόλαδο να τις καλύπτει

Βράζουμε για 5 λεπτά τις γαριδούλες, τις σουρώνουμε και τις αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια, τις λιαστές ντομάτες και τα προσθέτουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ με τις γαρίδες.
Καλύπτουμε με ελαιόλαδο και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους.
Βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο πέντε λεπτά πριν σερβίρουμε, για να έρθουν οι γαρίδες σε θερμοκρασία δωματίου.
*Μπορούμε να ετοιμάσουμε την ίδια συνταγή και με ανάμεικτα θαλασσινά( καλαμάρι, χταπόδι γαρίδες μύδια).

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές