Κουλουράκια με κρασί
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι κρασί άσπρο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 500 γραμμάρια φαρίνα
- ½ φλιτζάνι σουσάμι (προαιρετικά μέσα στη ζύμη)
- Σουσάμι για τύλιγμα (βρεγμένο και στραγγισμένο)
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κρασί, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, τις βανίλιες, το σουσάμι τh φαρίνα και ζυμώνουμε καλά.
Η ζύμη δεν πρέπει να κολλάει στα χέρια μας.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
Πλάθουμε τη ζύμη σε λεπτά κορδόνια και τα τυλίγουμε στο βρεγμένο σουσάμι.
Φτιάχνουμε ότι σχήματα θέλουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C μέχρι να ροδίσουν.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.