Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Μπισκότα νεσκαφέ

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 2-2 ½ φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2/3 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 1 κουταλιά σούπας στιγμιαίο καφέ
  • 1 κουταλιά σούπας ζεστό νερό
  • 1 βανίλια

Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το καφέ διαλυμένο στο ζεστό νερό και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο και ζυμώνουμε μέχρι να αρχίσει να ξεκολλάει από τα δάκτυλα μας η ζύμη.
Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 ώρες να ξεκουραστεί και μετά την ανοίγουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί με ένα πλάστη σε 1/2 εκατοστό πάχος.
Με ένα πιρούνι χαράζουμε την επιφάνεια της ζύμης κάνοντας γραμμές.
Παίρνουμε ένα μαχαίρι, κόβουμε σε λωρίδες τη ζύμη και μετά κόβουμε σε μακρόστενα μπισκότα 10 εκατοστά μάκρος x 3 εκατοστά φάρδος περίπου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Δεν πρέπει να ξεπεράσουμε το χρόνο ψησίματος γιατί θα σκληρύνουν.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές