Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Κουραμπιεδάκια με καρύδα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1/2 κιλό φυτική μαργαρίνη (θερμοκρασία δωματίου)
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 200 γραμμάρια χοντροκομμένο αμύγδαλο
  • 200 γραμμάρια καρύδα
  • Λίγο κονιάκ
  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη άχνη να ασπρίσει. Χαμηλώνουμε τη ταχύτητα και προσθέτουμε την καρύδα, τα αμύγδαλα (ασπρισμένα, χοντροκομμένα, καβουρδισμένα), το κονιάκ και τέλος το αλεύρι (όσο πάρει για να γίνει μια ζύμη κάπως σφιχτή).
Πλάθουμε τους κουραμπιέδες σε ότι σχήμα θέλουμε, ή ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και κόβουμε με κουπ-ατ.
Τους ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς πάνω-κάτω.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές