Σουτζουκάκια με ρεβύθια
Εκτέλεση
Συστατικά
- Μισό κιλό ρεβύθια μουλιασμένα στο νερό από το βράδυ
- 300 gr φρυγανιά τριμμένη
- Ένα ποτήρι του κρασιού ημίγλυκο κρασί
- Δύο κουταλάκια του γλυκού κύμινο
- Δύο κρεμμύδια μεγάλα ξερά στον τρίφτη
- Δύο σκελίδες σκόρδο τριμμένες στον τρίφτη
- Αλάτι-Πιπέρι
- Λίγο λάδι
- Σάλτσα
- Ένα κιλό ντομάτες στον τρίφτη
- Ένα κουταλάκι γεμάτο πελτές
- Ένα ξύλο κανέλας
- Ένα μπαχάρι
- Ένα κουταλάκι ζάχαρη
- Αλάτι - Πιπέρι
- Λάδι
Εκτέλεση: Αλέθουμε τα ρεβύθια στο μπλέντερ καλά και τα βάζουμε σε ένα μπολ . Ρίχνουμε στο μπολ και τα υπόλοιπα υλικά και τα πλάθουμε σουτζουκάκια. Κατόπιν τα αλευρώνω και τα τηγανίζω. Φτιάχνω μετά την σάλτσα και λίγο πριν δέσει βάζω μέσα τα σουτζουκάκια τα αφήνω να βράσουν στην σάλτσα γύρω στα δέκα λεπτά με ένα τέταρτο.. Έγιναν φανταστικά δοκιμάστε να τα φτιάξετε. Τα σερβίρουμε με ρύζι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.