Κατηγορία Φαγητά / Ορεκτικά

Ταραμοκεφτέδες

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 50 γραμμάρια ταραμά άσπρο
  • 50 γραμμάρια ταραμά κόκκινο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 φρατζόλα ψωμί μπαγιάτικο
  • Λίγο πιπέρι
  • 1/2 κουταλάκι μπέικιν-πάουντερ
  • Αλεύρι για να αλευρώσουμε τους κεφτέδες
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Μουλιάζουμε σε ένα μπολ με νερό το ψωμί, βγάζουμε τη ψίχα και τη στύβουμε καλά.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το ταραμά, τη ψίχα ψωμιού, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον άνηθο, το πιπέρι, το μπέικιν-πάουντερ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Πλάθουμε τους κεφτέδες στρογγυλούς, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δυο πλευρές.
Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε ζεστούς με πράσινη σαλάτα, ή τους περνάμε σε καλαμάκια για σουβλάκια εναλλάξ με φυτική φέτα σόγιας και ροδέλες από ντοματάκια πομοντόρο.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές