Κατηγορία Φαγητά / Πίτες-Πίτσες
-
Πρασσόπιτα
Καθαρίζουμε τα πράσα και χρησιμοποιούμε μόνο το κομμάτι που είναι άσπρο και τρυφερό, τα πράσινο μέρος είναι πιο σκληρό κι αν θέλουμε τα κρατάμε για σούπες ή ζωμό. ...
-
Κρέπες με σπανάκι και μανιτάρια
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα υλικά για το μείγμα της κρέπας και τα χτυπάμε καλά να διαλυθεί το αλεύρι και να μην έχει σβόλους. Αφήνουμε το μείγμα τουλάχιστον 40 λεπτά να...
-
Πιτάκια λαχανικών
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα λαχανικά να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε στη συνέχε?...
-
Νηστήσιμα πεϊνιρλί
Βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ τα στέρεα υλικά και στο κέντρο κάνουμε μία λακκούβα. Προσθέτουμε το χλιαρό νερό με τη φυτική κρέμα και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε πολύ ?...
-
Κρεμμυδοπιτάκια
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια με το σκόρδο, τη πιπεριά, τον άνηθο, το μαϊντανό και τα ντοματάκια. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και πασ?...