Παντζαροσαλάτα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 κιλά παντζάρια ( με τα φύλλα)
- Ελαιόλαδο
- Σκόρδο
- Ξύδι
- Αλάτι
Αφαιρούμε τα φύλλα από τους βολβούς, τα πλένουμε, τα κόβουμε στα δύο και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
Με ένα σφουγγάρι πλένουμε πολύ καλά τους βολβούς να φύγει το χώμα και τους βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα με νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
Αφαιρούμε τη φλούδα από τους βολβούς, κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε τα χόρτα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, ξύδι, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
ειρήνη νησωτάκη