Χταπόδι στο γκριλ
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 μέτριο χταπόδι
- 1 φύλλο δάφνης
- Λίγο ξύδι
- Μερικούς κόκκους μπαχάρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
Πλένουμε πολύ καλά το χταπόδι να φύγει η άμμος από τα πλοκάμια και το κεφάλι.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με το φύλλο δάφνης το ξύδι και τους κόκκους μπαχάρι με λίγο νερό και το βράζουμε πολύ καλά μέχρι να μαλακώσει.
Αφού το στραγγίσουμε σε ένα σουρωτήρι το κόβουμε σε κομμάτια και σε προθερμασμένο φούρνο το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στο γκριλ σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό.
Σερβίρουμε με λαδόξυδο και τριμμένη ρίγανη.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.