Κατηγορία Φαγητά / Θαλασσινά

Χταπόδι στο γκριλ

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 μέτριο χταπόδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Λίγο ξύδι
  • Μερικούς κόκκους μπαχάρι
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο

Πλένουμε πολύ καλά το χταπόδι να φύγει η άμμος από τα πλοκάμια και το κεφάλι.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με το φύλλο δάφνης το ξύδι και τους κόκκους μπαχάρι με λίγο νερό και το βράζουμε πολύ καλά μέχρι να μαλακώσει.
Αφού το στραγγίσουμε σε ένα σουρωτήρι το κόβουμε σε κομμάτια και σε προθερμασμένο φούρνο το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στο γκριλ σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό.
Σερβίρουμε με λαδόξυδο και τριμμένη ρίγανη.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές