Κατηγορία Γλυκά / Γλυκά ταψιού

Μηλόπιτα Τριφτή

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 250 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
  • 1 φαρίνα
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
  • ΓΕΜΙΣΗ:
  • 4 μήλα τριμμένα
  • 3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
  • Λίγη κανέλα
  • αμύγδαλα φιλέ για πασπάλισμα

Τρίβουμε τα μήλα σε χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε ένα σουρωτήρι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη κανέλα και ανακατεύουμε.
Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, το ξύσμα, το αλεύρι και τρίβουμε με τα χέρια μέχρι να γίνει ψίχουλα.
Παίρνουμε τη μισή τριφτή ζύμη και τη βάζουμε σε πυρέξ μέχρι να καλυφθεί ο πάτος.
Το πατάμε λίγο με τα χέρια να πάει παντού να μην έχει κενά και ρίχνουμε τη γέμιση με τα μήλα από πάνω. Παίρνουμε την υπόλοιπη ζύμη τη τοποθετούμε πάνω από τα μήλα και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα φιλέ.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω – κάτω μέχρι να ροδίσει.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές