Cookies καρύδας
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού φαρίνα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτική μαργαρίνη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κουάκερ
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδα
- 2 κουταλιές σούπας μέλι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
- 1 βανίλια
- 1 κουταλάκι γλυκού σόδα
- Καρύδα για το τύλιγμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και πλάθουμε μικρά μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού. Κάθε φορά που φτιάχνουμε ένα μπαλάκι το περνάμε αμέσως από τη καρύδα και το τοποθετούμε στη λαμαρίνα. Αφήνουμε κάποια απόσταση μεταξύ τους να μην κολλήσουν γιατί κατά το ψήσιμο θα απλώσουν.
Αν κολλάει πάρα πολύ το μείγμα τη στιγμή που τα πλάθουμε τότε βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο νερό.
Ψήνουμε περίπου για 15 λεπτά, όχι περισσότερο γιατί σκληραίνουν.
Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο φαίνονται πολύ μαλακά, όμως δεν χρειάζονται περισσότερο ψήσιμο.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.