Φλογέρες με σοκολάτα- μπανάνα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 7 φύλλα κρούστας για γλυκά
- Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
- Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Υλικά κρέμας για 14 φλογέρες:
- 2 μπανάνες
- 6 κοφτές κουταλιές σούπας φυτική μαργαρίνη
- 4 κουταλιές σούπας κακάο
- 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 2 μπανάνες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Ετοιμάζουμε πρώτα τη κρέμα σοκολάτας.
Ρίχνουμε στο μπλέντερ τις 2 μπανάνες με το κακάο, τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη και πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν μία παχύρευστη κρέμα.
Βάζουμε στο ψυγείο τη κρέμα να παγώσει για 1/2 ώρα και να σταθεροποιηθεί.
Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας τα διπλώνουμε από τη μακριά τους πλευρά και με ένα ψαλίδι τα μοιράζουμε στα δύο.
Βγάζουμε τη κρέμα από το ψυγείο και προσθέτουμε τα κομματάκια μπανάνας. Ανακατεύουμε καλά και με ένα κουτάλι της σούπας βάζουμε 1-2 κουταλιές σούπας γέμιση σε κάθε φύλλο.
Διπλώνουμε τα πλαϊνά του φύλλου και τυλίγουμε σε φλογέρες.
Τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο τις φλογέρες μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε τις φλογέρες πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη.
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.