Μπισκότα ολικής αλέσεως
Εκτέλεση
Συστατικά
- 250 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
- 200 γραμμάρια νιφάδες βρώμης
- 200 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν-πάουντερ
- 150 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 4 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκάλι
- 1 βανίλια
Χτυπάμε στο κάδο του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το μέλι, το χυμό πορτοκαλιού και τη βανίλια.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη βρώμη, το αλεύρι ,το μπέικιν-πάουντερ και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στο μείγμα με τη μαργαρίνη. Μόλις απορροφηθεί το αλεύρι σταματάμε το μίξερ και βάζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε με κουπ-ατ σε στρογγυλά μπισκότα.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.