Λεμονάδα λάιμ
Εκτέλεση
Συστατικά
- 3 ποτήρια νερό
- 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη
- Χυμό από 5 λεμόνια λάιμ
- Ανθρακούχο νερό
- Φέτες λάιμ για γαρνίρισμα
- παγάκια
Ρίχνουμε σε μπουκάλι,το χυμό λάιμ, τη ζάχαρη με το νερό και ανακατεύουμε αρκετές φορές να λιώσει.
Βάζουμε το μπουκάλι στο ψυγείο μέχρι την επόμενη μέρα και ανά διαστήματα ανακινούμε για να διαλυθεί η ζάχαρη.
Την επόμενη μέρα σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι και βάζουμε, 1/3 του ποτηριού σιρόπι από το μπουκάλι, προσθέτουμε παγάκια, φέτες λάιμ και συμπληρώνουμε με ανθρακούχο νερό.
Τα λεμόνια λάιμ δεν είναι τόσο ξινά όσο τα λεμόνια, γι αυτό όταν ετοιμάσετε τη λεμονάδα σας περιορίστε τα παγάκια και το ανθρακούχο νερό μέχρι να σιγουρευτείτε ότι δεν είναι πολύ αραιωμένη.
Αν θέλετε για περισσότερο άρωμα προσθέστε μέσα στη κανάτα ξύσμα λάιμ, δίνει υπέροχο άρωμα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.