Μπισκότα κανέλας
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
- 3 βανίλιες
- 4 κουταλιές γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1-2 κουταλιές της σούπας κανέλα
- Λίγο αλάτι
- Περίπου 3 φλιτζάνια αλεύρι (όσο χρειάζεται για να γίνει η ζύμη μας σφιχτή)
- Καστανή ζάχαρη για πασπάλισμα
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στο μίξερ.
Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το αλάτι, χαμηλώνουμε τη ταχύτητα στο μίξερ και ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ .Αν η ζύμη μας είναι μαλακιά προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο 1/2 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-ατ.
Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 5-10 λεπτά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
μαρινα