Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Μπισκότα κανέλας

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 3 βανίλιες
  • 4 κουταλιές γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1-2 κουταλιές της σούπας κανέλα
  • Λίγο αλάτι
  • Περίπου 3 φλιτζάνια αλεύρι (όσο χρειάζεται για να γίνει η ζύμη μας σφιχτή)
  • Καστανή ζάχαρη για πασπάλισμα

Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στο μίξερ.
Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το αλάτι, χαμηλώνουμε τη ταχύτητα στο μίξερ και ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ .Αν η ζύμη μας είναι μαλακιά προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο 1/2 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-ατ.
Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 5-10 λεπτά.

Σχόλια Συνταγής

  • μαρινα
    τελειαα μπισκοτα
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές