Γρανίτα καρπούζι
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1/2 κιλό καρπούζι καθαρισμένο από τα κουκούτσια
- 1/2 λεμόνι το χυμό
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού καστανή ζάχαρη
Βράζουμε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη με το νερό για 2-3 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε στο μπλέντερ το καρπούζι και το πολτοποιούμε.
Αφού έχει κρυώσει το σιρόπι ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα το πολτό από το καρπούζι,ανακατεύουμε καλά και με μία κουτάλα σούπας το ρίχνουμε στις φόρμες σιλικόνης για γρανίτες.
Βάζουμε στη κατάψυξη τις γρανίτες μέχρι την επόμενη μέρα να παγώσουν καλά.
Την επόμενη μέρα ξεφορμάρουμε προσεκτικά και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.