Χυμός καρπούζι με σόδα
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Υλικά για 6 ποτήρια:
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 3 φλιτζάνια τσαγιού πολτό από καρπούζι
- Χυμό από 1 ½ λεμόνι
- 2 κουτιά σόδα αναψυκτικό
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό να γίνει ένα αραιό σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ρίχνουμε σε μία κανάτα όλα τα υλικά μαζί, το σιρόπι, το χυμό λεμονιού ,το πολτό από το καρπούζι, τη σόδα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βάζουμε τη κανάτα στο ψυγείο να παγώσει ο χυμός και σερβίρουμε με παγάκια και μερικά φύλλα δυόσμου.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.