Μάφιν μπανάνας
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 μπανάνα
- 1/3 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού σόδα αναψυκτικό
- 1/2 τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού φαρίνα
- 1 φακελάκι 125 γρ. τρούφα κουβερτούρας
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω.
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να λιώσει.
Λιώνουμε τη μπανάνα με ένα πιρούνι και τη προσθέτουμε στο καλαμποκέλαιο.
Συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα, συμπληρώνουμε με τη σόδα και τέλος
τη φαρίνα λίγη-λίγη.
Ανακατεύουμε απαλά και όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά σταματάμε το μίξερ.
Ρίχνουμε τη τρούφα και με μία σπάτουλα ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε μία φόρμα σιλικόνης με θήκες για ατομικά μάφιν.
Τοποθετούμε μέσα χάρτινες θήκες για ατομικά κέικ και μοιράζουμε το μείγμα.
Βάζουμε τα μάφιν στο φούρνο και ψήνουμε για 25 λεπτά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
μαρία
Μελένιος
nistisimo.gr