Μάφιν μπανάνας με Vegan μερέντα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού μπανάνα λιωμένη (2 μικρές μπανάνες)
- 1 κουταλιά σούπας τριμμένο λιναρόσπορο
- 3 κουταλιές σούπας νερό
- 2/3 φλιτζάνι τσαγιού γάλα σόγιας
- 1/3 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 2 ¼ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι γλυκού σόδα
- ½ κουταλάκι γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
- 5 κουταλιές σούπας τριμμένα καρύδια
- Vegan μερέντα για το σερβίρισμα (πωλείται στα σούπερ μάρκετ)
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Σε ένα μπολ μουλιάζουμε το λιναρόσπορο στο νερό για 5 λεπτά.
Λιώνουμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι και τις αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τις λιωμένες μπανάνες, το λιναρόσπορο με το νερό, τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε μία φόρμα σιλικόνης για μάφινς και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα του φούρνου μας στον αέρα για 20 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά και τα βάζουμε μέσα σε χάρτινες θήκες σερβιρίσματος.
Παίρνουμε μία σακούλα κορνέ ζαχαροπλαστικής, τη γεμίζουμε με μερέντα και γαρνίρουμε τα μάφινς.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.