Μους σοκολάτα
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Υλικά για 12 ποτήρια του κρασιού:
- 1.200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
- 600 γραμμάρια νερό
- Ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό (όχι καυτό), και το ρίχνουμε στη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η σοκολάτα και να μην έχει σβόλους.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 1 ώρα περίπου και τη χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για 2-3 λεπτά να αφρατέψει και σερβίρουμε σε ποτηράκια του κρασιού.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.