Κατηγορία Γλυκά / Κρέμες-ζελέδες
-
Κρέμα φράουλας
Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα σόγιας με το πολτό φράουλας. Διαλύουμε τη ζελατίνη μέσα στο ζεστό νερό και τη ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το γάλα σόγιας και τ?...
-
Πανακότα με εσπρέσο
Αδειάζουμε τη φυτική κρέμα σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά προσέχοντας να μην κάψει. Προσθέτουμε τον εσπρέσο και μόλις δούμε πως έχει αρχίσει ν?...
-
Mους αχλαδιού
Για τη σάλτσα καραμέλας: Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά και σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε τη φυτική κρέμα με τη γλυκόζη. Όταν ζεσταθεί η κρέμα με τ...
-
Ζελέ καρπούζι
Βάζουμε το πολτό καρπουζιού στη κατσαρόλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια και μόλις αρχίσει να χλιαίνει ρίχνουμε τη σκόνη ζελατίνης και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ...
-
Μαχαλεπί
Σε ένα μπολ διαλύουμε το νισεστέ με ένα ποτήρι από το νερό. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό (τα 3 ποτήρια) και βάζουμε στη φωτιά να χλιάνει. Προσθέτου?...